Webinar Slim werken in coronatijd

Hoe ga ik om met de uitdagingen van werken en leven thuis in deze coronatijd? Hoe kan ik invloed hebben op afstand? Hoe zorg ik dat ik voldoening blijf beleven aan mijn werk en contact met de gemeente? Hoe kunnen slimme ideeën daaraan meewerken?

Het coronatijdperk waarin we nu leven vraagt om enorme aanpassingen. We staan voor vragen die we enkele maanden geleden niet hadden kunnen bedenken. Voorlopig zullen we geen normale kerkdiensten kunnen beleggen en elkaar niet normaal kunnen ontmoeten. Uitgerekend voor predikanten en andere kerkenwerkers is dit een bijzondere situatie.

“We missen de mensen, het contact, voelen ons ontheemd en worstelen met de uitdaging van thuis leven en werken.”

In het webinar ‘Slim werken in coronatijd’ laat Inez Petter zien hoe je het werk met plezier kan blijven doen en je energiebalans op peil kan houden. Je wordt geïnspireerd hoe creatieve ideeën en innovaties hieraan kunnen bijdragen. Je ontvangt slimme tips en tricks die je niet alleen in de coronacrisis kunnen helpen, maar ook daarna.

Jouw persoonlijke vragen

Tijdens het webinar is het mogelijk om via de chat jouw vragen aan Inez Petter te stellen. Na het webinar is zij beschikbaar voor online persoonlijke coaching en advies op individuele basis. Hiervoor gelden dezelfde tarieven als voor de 1-op-1-werkplekcoaching ‘Grip op je werk’.

Aanbieding: Bij gelijktijdige inschrijving voor het webinar + 1 of 4 uur aanvullende online coaching wordt voor de aanvullende coaching geen BTW doorberekend. Voor meer informatie over de aanvullende individuele coaching kan je direct contact opnemen met Inez Petter via info@brightsky.nu of 06-48661304.

Over de trainer

Inez Petter is trainer en organisatiecoach op het gebied van persoonlijke effectiviteit en welzijn, grip op werk, samenwerking binnen teams en gedragsverandering. Zij heeft passie voor mensen en hun plezier in werk en leven.

Als actief lid van de gereformeerde kerk (vrijgemaakt) in Amersfoort zet zij zich graag in voor het werk van predikanten. Uit eigen ervaring weet ze hoe belangrijk het is om regelmatig jezelf weer op het juiste spoor te zetten. Kijken naar je omstandigheden van dat moment, door slim te kiezen en dicht bij jezelf te blijven. Inez Petter is tevens verbonden aan de TU Kampen, waar ze Master-studenten en jonge predikanten in een PE-track coacht om na te denken over hun inzet, kwaliteiten en (geestelijke) strategie en grip te hebben op eigen werk in de gemeente.

Certificering

Deelnemers die kiezen voor het webinar + aanvullend 4 uur persoonlijke coaching ontvangen na voltooiing van het coachingstraject een PE-certificaat van 0,25 EC.

Kosten webinar en aanvullende coaching

Er zijn drie opties om je aan te melden. Let op: de actieprijzen gelden alleen bij gelijktijdige inschrijving voor het webinar! Neem gerust eerst contact op met Inez Petter voor meer informatie.

  1. Deelname webinar ‘Slim werken in coronatijd’: € 99,-
  2. ACTIE: Deelname webinar + 1 uur persoonlijke coaching: € 248,- (normale prijs € 279,29)
  3. BONUSACTIE: Deelname webinar + 4 uur VIP-coaching + uniek persoonlijk visueel verslag + PE-certificaat 0,25 EC: € 694,- (normale prijs € 818,95)